Gratis verzending in Nederland

Algemene voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden van Dufay, een eenmanszaak opgericht volgens de wetgeving van Nederland.. Dufay is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer: 80059724. BTW nummer: NL003387383B47. E-mail: dufayamsterdam@gmail.com. Telefoon: +31 (0) 639776353. Hoofdkantoor Dufay (niet voor bezoek) Dufaystraat 7-2 1075 GR Amsterdam, Nederland. Op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Dufay zijn de Algemene Voorwaarden van Dufay van toepassing. Door een artikel te bestellen gaat u akkoord met deze voorwaarden, lees deze zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Voor vragen over deze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via info@dufayamsterdam.com

Aankopen op de webshop

U kunt een bestelling plaatsen bij Dufay door te klikken op alle gewenste items op de website, die zal de producten in uw ‘shoppingbag’ plaatsen. U kunt uw artikelen controleren in de ‘shoppingbag’ en de nodige wijzigingen doorvoeren. Zodra de ‘shoppingbag’ overeenkomt met uw wensen, kunt u klikken op de kassa knop. Die genereert vervolgens een elektronisch bestelformulier met vermelding van de gewenste items. Na voltooiing van de bestelbon met inbegrip van de details van de betaling, kunt u klikken op. Ga verder, waarna u wordt doorverwezen naar een veilige omgeving om de financiële transactie af te ronden. Deze zal uw bestelling afronden. Na verwerking van uw bestelling, stuurt Dufay in principe een e-mail ter bevestiging van ontvangst, indien een product niet op voorraad is wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen waarna het bedrag wordt geretourneerd. De koopovereenkomst wordt ingevuld in deze e-mail. De overeenkomst zal derhalve worden geacht te zijn gesloten in Nederland. Dufay behoudt zich het recht om een transactie proces om welke reden en / of diensten te weigeren aan iedereen op elk moment naar eigen goeddunken.

Prijzen en informatie over de website

De prijzen die op de website staan zijn inclusief BTW. De totale prijs vermeld op de order en op het elektronische bestelformulier omvat de prijs inclusief verzendkosten. Elke en alle douanerechten of invoerrechten en / of lokale heffingen zijn voor rekening van de klant. Bovengenoemde kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Prijzen zijn onderhevig aan veranderingen op elk moment. Veranderingen in de prijzen hebben geen invloed op de te betalen som in een gesloten koopovereenkomst zoals bevestigd door Dufay per e-mail. Hoewel alle informatie met betrekking tot prijzen, specificaties etc. wordt geplaatst op de website met de grootst mogelijke zorg, geeft Dufay geen garantie voor de juistheid ervan. Dufay is niet gebonden aan de afgifte van alle bestellingen die zijn geplaatst op basis van onjuiste informatie die werd getoond op de website. Bepaalde links op de website geven toegang tot websites en informatiebronnen die worden geëxploiteerd en onderhouden door derde partijen. Dufay heeft geen controle over deze sites en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud ervan.

Betaling

Betaling kan geschieden door middel van creditcard, Paypal of Ideal. Door gebruik te maken van een bepaalde creditcard (nummer) bevestigd u dat de creditcard die wordt gebruikt van u is. Het verschuldigde bedrag wordt afgeschreven van uw rekening wanneer uw bestelling is geaccepteerd door Dufay. Alle creditcard houders zijn onderworpen aan controles en validatie toestemming van de creditcardmaatschappij. Indien de uitgevende instelling van uw betaalkaart weigert een betaling aan Dufay toe te staan, zullen we de levering uitstellen en nemen wij contact met u op. In dat geval is Dufay niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-levering. Creditcard gegevens worden verwerkt door middel van een SSL (beveiligde socket layer)-verbinding. Dufay is niet aansprakelijk voor enig misbruik van deze gegevens door derden.

Levering

Dufay zal haar uiterste best doen om alle aankopen binnen de termijn van vijf werkdagen te leveren. Dufay is niet aansprakelijk indien de levering plaats vindt op een later tijdstip. Dufay heeft het recht de opdracht tot dertig dagen na de bestelling te leveren zonder in gebreke te worden gesteld door de klant. Wanneer het termijn wordt overschreden ontvangt de klant een schriftelijke bevestiging. De klant kan dan kosteloos de overeenkomst ontbinden. De klant ontvangt dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen dertig dagen na ontbinding, het betaalde bedrag terug. Leveringen vinden plaats per PostNL/DHL  koerier. Indien de koerier er niet in slaagt uw bestelling bij de eerste poging te leveren, zal hij / zij een bericht achterlaten, met vermelding van informatie wanneer de tweede poging wordt ondernomen. Dit proces wordt nog een keer herhaald waarop PostNl/DHL contact met u opneemt om uw wensen met betrekking tot de levering te bespreken (verzenden naar een ander adres, terug naar de afzender). Alle items worden verzekerd door Dufay tot het moment dat zij zijn afgeleverd op uw adres. Eventuele klachten over de staat waarin de goederen zijn geleverd (inclusief ontbrekende onderdelen) moet worden gedaan aan Dufay uiterlijk twee werkdagen na ontvangst van de goederen per e-mail of telefoon op het adres hierboven.

Retourneren & Omruilen

Op onze niet-op maat gemaakte producten is het herroepingsrecht van toepassing zoals omschreven in de Richtlijn Consumentenrechten. Je hebt dan het recht om binnen 14 dagen na ontvangst te laten weten dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met onze klantenservice. Na deze melding heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen.De retourkosten zijn in dat geval voor rekening van de klant. Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending zal door Dufay zo snel mogelijk en binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst worden terugbetaald.

Het retour adres is:
Dufay Singel 120
1015 AE Amsterdam

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid jegens de koper wordt beperkt tot het bedrag van de aankoopprijs. Dufay is nimmer aansprakelijk voor enig verlies van winst of goodwill of enige andere gevolgschade.

Toepasselijk recht en forum

De wetten van Nederland zijn van toepassing. Elk geschil met betrekking tot een aankoop en verkoop overeenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, worden uitsluitend voorgelegd aan de Rechtbank te Amsterdam, tenzij Dufay ervoor kiest om dit geschil voor de bevoegde rechter van de woonplaats van de kopers te brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze nieuwste updates en speciale aanbiedingen.